Prijs op aanvraag.
(minimaal 15 personen)
Vleessoorten: Ruime keuze uit vleessoorten met bijpassende sausen en dressings.
Koude gerechten en saus:
- Duitse kartoffelsalade.
- Salade met tomaat, komkommer, rode ui, olijven en feta.
- Ambachtelijke rundvleessalade.
- Komkommer appelsalade met een dille dressing.
- Scharreleisalade met een lente uitje en bieslook.
- Diverse soorten stokbrood.
- Ambachtelijk gemaakte kruidenboter.
- Knoflooksaus.
- Zigeunersaus.
- Wiskeysaus.
- Satésaus.
Vlees soorten:
- Venetiaans speklapje.
- Gemarineerde karbonade (zonder botje), met een zoete ketjapmarinade.
- Spareribs, gemasseerd met kruidensaus.
- Shaslick
- Dun lapje kipfilet, met tuinkruidenmarinade.
- Kipsaté van malse kipfilet.
- Mager filetlapje, met Italiaanse marinade.
- Gelderse barbecueworst.
- Verse hamburger van 100% rundvlees.
- Voorgegaarde kipknots.