Koude gerechten en sausen: Diverse salades met uitgebreide dressings en sausen. BBQ

Diverse soorten stokbrood. Ambachtelijk gemaakte kruidenboter. 

Vlees soorten: Ruime keuze uit vleessoorten met bijpassende sausen en dressings. 

Prijs op aanvraag.

(minimaal 15 personen) 

Koude gerechten en saus:

  • Duitse kartoffelsalade.
  • Salade met tomaat, komkommer, rode ui, olijven en feta.
  • Ambachtelijke rundvleessalade.
  • Komkommer appelsalade met een dille dressing.
  • Scharreleisalade met een lente uitje en bieslook.
  • Diverse soorten stokbrood.
  • Ambachtelijk gemaakte kruidenboter.
  • Knoflooksaus.
  • Zigeunersaus.
  • Wiskeysaus.
  • Satésaus.

Vlees soorten:

  • Venetiaans speklapje.
  • Gemarineerde karbonade (zonder botje), met een zoete ketjapmarinade.
  • Spareribs, gemasseerd met kruidensaus.
  • Shaslick
  • Dun lapje kipfilet, met tuinkruidenmarinade.
  • Kipsaté van malse kipfilet.
  • Mager filetlapje, met Italiaanse marinade.
  • Gelderse barbecueworst.
  • Verse hamburger van 100% rundvlees.
  • Voorgegaarde kipknots.

 

 

Catering in Veenendaal, Doorwerth, Oosterbeek, Arnhem, Wageningen