Groeps en bedrijfs-arrangementen

Heeft u de meeste vergaderlocaties inmiddels wel gezien en zijn uw medewerkers toe aan een andere inspirerende ambiance, dan bieden wij u in een sportieve omgeving een vergaderarrangement aan waar uw medewerkers nog lang over zullen praten.

U kunt op een sportieve manier in een ongedwongen omgeving met elkaar sporten. Tennis is een sport die jong en oud boeit en door al uw medewerkers gespeeld kan worden. U kunt gebruik maken van diverse arrangementen. Die wij graag in overleg met u samenstellen.

Groepsarrangement

Tennisvereniging TV. Spitsbergen  biedt meer dan alleen tennismogelijkheden. Ook voor een sportieve dag met familie of vrienden bent u hier aan het juiste adres.

vanaf €21,50 per persoon
(minimaal 15 personen)

Eigen evenement organiseren

Onze banen bieden voldoende ruimte en mogelijkheden om uw eigen evenement, van welke aard dan ook, te organiseren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en tarieven.

 

Bedrijfsarrangementen

Bedrijfs-arrangementen

Wilt u uw collega’s eens op een andere manier aan het werk zien of een andere invulling geven aan het traditionele personeelsuitje? 

vanaf €27,50 per persoon

(minimaal 15 personen)

Clinics

Tevens verzorgen wij in samenwerking met Kevin Schimmel Tennis Acedemy evenementen voor groepen en bedrijven, zoals tennistoernooien en tennisclinics met topspelers 

Vanaf €18,50 per persoon

(minimaal 15 personen)

Catering in Veenendaal en omgeving