Barbeque

Heeft u de meeste vergaderlocaties inmiddels wel gezien en zijn uw medewerkers toe aan een andere inspirerende ambiance, dan bieden wij u in een sportieve omgeving een vergaderarrangement aan waar uw medewerkers nog lang over zullen praten.

U kunt op een sportieve manier in een ongedwongen omgeving met elkaar sporten. Tennis is een sport die jong en oud boeit en door al uw medewerkers gespeeld kan worden. U kunt gebruik maken van diverse arrangementen. Die wij graag in overleg met u samenstellen.

Groeps- en bedrijfsarrangementen

Groepsarrangementen
Tennisvereniging Duno biedt meer dan alleen tennismogelijkheden. Ook voor een sportieve dag met familie of vrienden bent u hier aan het juiste adres.
Wij bieden u een breed scala aan sportieve activiteiten, van een paar uurtjes tennis op de baan tot een complete allround sportdag : net wat u wenst.
Hongerig van de geleverde inspanning kunt u vervolgens met uw gezelschap aanschuiven in ons restaurant, waar u kunt genieten van één van onze heerlijke buffetvormen of zelf kunt barbecueën.

Bedrijfsarrangementen
Wilt u uw collega’s eens op een andere manier aan het werk zien of een andere invulling geven aan het traditionele personeelsuitje? Dan verwelkomen wij uw gezelschap graag bij Tennisvereniging Duno voor een sportdag op maat, gevolgd door een heerlijk buffet. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en vertel ons uw wensen voor een onvergetelijke personeelsdag op maat!

Eigen evenement organiseren
Onze banen bieden voldoende ruimte en mogelijkheden om uw eigen evenement, van welke aard dan ook, te organiseren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en tarieven.

Clinics
Tevens verzorgen wij in samenwerking met Kevin Schimmel Tennis Acedemy evenementen voor groepen en bedrijven, zoals tennistoernooien en tennisclinics met topspelers Wilt u een bijzondere dag beleven met collega’s/werknemers of vrienden en een clinic op maat laten organiseren en deze dag afsluiten met een heerlijk buffet? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en te vragen naar de mogelijkheden!

 

clinic1

Catering in Veenendaal en omgeving